מתכונים מקורס הבישול עם השפית חני קיטנת ניצן בייבי
3 כפות קארי
עוף (כרעיים, ללא עור, חתוכות) חישוב של ל 1.5 ק"ג
3 בצל, יש לקצוץ אותם
2 רסק עגבניות מיכל של 260 גר'
2 כפות פפריקה אדומה מתוקה
רבע כוס מיים פושרים
מלח, פלפל שחור
3 כפות שמן זית
יש לקלף את העור מהעוף ולהוציא את האיברים הפנימיים ולשטוף היטב את העוף.
מניחים את בקערה את הרכיבים הבאים :
3 כפות קארי ,
2 חבילות רסק עגבניות
2 כפות פפריקה אדומה מתוקה
רבע כוס מיים פושרים
מלח, פלפל שחור
3 כפות שמן זית
מתוך הרכיבים יוצרים משחה .
לתוך הקערה נוסיף את העוף ונערבב היטב.
נעביר את עוף המטובל למגש נוסיף את הבצל הקצוץ. במידה ונותר עוד רוטב נוסיפו על הבצל
נכניס את המגש לתנור בחום של 180 מעלות במשך 30-40 דקות.
4 תפו"א
4 בטטות
תימין
פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
4 כפות שמן זית
6 שיני שום לא מקולפות
קילוף הבטטה מהראש לזנב וחיתוך לקוביות
קילוף תפו"א ו חיתוך תפו"א לקוביות
מפזרים את שיני השום מבלי לקלף
מוסיפים את השמן זית
מעט פפריקה חריפה
מעט פפריקה מתוקה
חופן טימין
מעט מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לערבב היטב עם הידיים עד שכל התפוחי האדמה והבטטות מטובלים
מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות במשך 30-40 דקות
1 כף קנמון
3 כפות כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
שליש כוס סויה
שישית כוס רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית פפריקה חריפה
2 כפות אגוז מוסקט
חסות שטופות באריזה
חזה עוף לשניצל (פרוסה לכל אחת)
שליש כוס חומץ אורז
1 כפית שמן סומסום
4 כפות שמן זית
מכינים בקערה את המשחה מהרכיבים הבאים:
1 כף קינמון
3 כפות כמון
חצי כפית פפריקה חריפה
2 כפות אגוז מוסקט
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
שמן זית
מורחים את החזה עוף במשחה בשני הצדדים מניחים על מגש מכניסים לתנור ל 20 דקות, בחום של 180 מעלות.
זורקים חסה לקערה אפשר להוסיף עלים ירוקים אחרים(עלי בייבי, רוקט וכו).
הכנת הרוטב לסלט
מכניסים את הסויה, חומץ, צ'ילי מתוק וכפית השמן השומשום ומערבבים.
שופכים את הרוטב על החסה , מוסיפים את החזה עוף כשהוא חתוך לקוביות
מערבבים את הכול ביחד
ובתאבון.