סדנאות לחדרי מורים

מהעצמה אישית לצמיחה חינוכית
סדנאות ייחודיות לימי ההערכות תשפ"ו

בעידן המאתגר של ימינו, מערכת חינוך מובילה, מכירה בכך כי המפתח להצלחה טמון בטיפוח ההון האנושי.
לצד אתגרי ההוראה המוכרים, צוותי חינוך רבים מתמודדים עם עליה במורכבות הרגשית, הלימודית והחברתית.

אגודת ניצן, עם 60 שנות נסיון בפיתוח תכניות חדשניות להתמודדות עם אתגרים לימודיים, חברתיים ורגשיים מציגה בפניכם סדנאות ייחודיות המותאמות לצרכי מערכת החינוך. 

הסדנאות יעניקו לצוותי החינוך ידע מעשיר, כלים ואסטרטגיות יעילות להתמודדות עם האתגרים המקצועיים והאישיים של ימינו.

הסדנאות המוצעות

B-Friendly  – כיצד להפוך את הכיתה לקבוצה אכפתית ואמפתית? –  בעידן הרשתות החברתיות, ילדים ובני נוער עלולים להתמודד עם הדרה מקבוצות ווטסאפ, מריבות המתגלגלות לרשת, ואף להיות חשופים לתוקפנות, בריונות וחרם.
סדנת B-Friendly תעניק למורים כלים מעשיים לעבודה רגשית-חברתית בכיתה, תוך הפיכת הכיתה לקבוצת שייכות תומכת. הסדנה כוללת סימולציה לעבודה עם תלמידים.

"המורה כמאמן" – קידום שלומות (well Being) של אנשי חינוך – רוצים להפוך את חדר המורים למקום של צמיחה, תמיכה והעצמה? סדנא לחיזוק החוסן של הצוות החינוכי בהתמודדותו עם האתגרים היומיומיים בעבודתו ובחייו ומתן כלים אימוניים ליצירת דיאלוג מקדם עם תלמידים. בסדנא תגלו את הכוח הטמון בגישת האימון הרגשי-קוגניטיבי – שיטת ה -E.C.C שפותחה בניצן.

"לעדכן את המשקפיים שלנו" -מה אם מה שאתם רואים הוא לא כל מה שיש? – סדנא מרגשת, אישית ומקצועית, בה ייצאו המשתתפים למסע קצר של עדכון "המשקפיים" דרכם הם רואים את עצמם ואת תלמידיהם. הסדנא תפתח בסיפור אישי עוצמתי על פער, תסכול, הקשבה עמוקה והבחירה לשנות מבפנים ותכלול תרגילים המחזקים את הקשר עם הילד שמולם ועם הילד שהיו פעם.  

לקבלת מידע נוסף התקשרו או
השאירו פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם
המרכז הארצי
Scroll to Top

איך אפשר לעזור?

יכול לעניין אותך

הפרעת קשב – הטעויות מהן חשוב להמנע, וואלה

הורים רבים מתמודדים עם ילד אחד לפחות הסובל מקשיי למידה, ויודעים להעיד מניסיונם עד כמה הדרך מאתגרת. ד"ר מלי דנינו, מנכ"לית ניצן מציגה בפניכם את הטעויות הנפוצות שאתם עלולים לעשות, ואיך מומלץ לנהוג אחרת, וואלה בריאות

מתגייסים עם לקויות למידה והפרעת שקב

עולים על מדים

כל הורה חרד מהרגע שבו הבן או הבת, צעירים שרק סיימו את ביה"ס התיכון, "עולים על מדים" ומתגייסים לצה"ל. החששות גדולים אף יותר אצל הורים לצעירים שאובחנו עם לקויות למידה ו/או הפרעות קשב וריכוז. האם יצליחו במבחני המיון? האם הצבא ישכיל להתאים להם את תפקיד שייהנו וימלאו אותו בהצלחה?

מן התקשורת-תמונה כללית לרדיו

עו"ד אריה אהרונוביץ בראיון לקול הרמה

אריק, שכונה בילדותו "ילד לא רגיל", התמודד עם קשיי קשב וריכוז משמעותיים. הוא נדד בין שמונה מסגרות חינוכיות שונות, כולל תקופות בחינוך המיוחד. "מי בכלל רוצה להיות ילד רגיל" אומר אריק, "הפרעת הקשב, כל עוד יודעים לזהות ולמנף אותה היא מתנה.