הוראה מתקנת במיומנויות הלמידה
פיתוח אסטרטגיות למידה
הוראה מתקנת בחשבון
אנגלית – למידת השפה והשלמת פערים
הסנוזלן הינו סביבה רב חושית מבוקרת המאפשרת לילדים לחוות מציאות מדומה נטולת סכנות. הסביבה הייחודית של הסנוזלן מאפשרת יצירת קשר, הענקת תחושת ביטחון פיזי ורגשי ועידוד יוזמה ושליטה.
החדר מיועד לקידום ילדים המתמודדים עם קשיים המשפיעים על תפקודם בתחומי החיים השונים:

ראיון עם ד"ר מלי דנינו, מנכ"לית אגודת ניצן, וד"ר זוהר פורשיאן, שהתמודד עם עם קשיים לימודיים ועמד על סף נשירה ממערכת החינוך וכיום הוא ד"ר להיסטוריה, איש חינוך ומוזיקאי.

ד"ר מלי דנינו, מנכ"לית ניצן ורחל תורג'מן, אם לילדה מקרית שמונה, בראיון לערוץ i-24 – על המציאות המאתגרת ודרכי ההתמודדות של ילדים עם לקויות למידה והפרעת קשב שנאלצו לעזוב את בתיהם בעקבות המלחמה.

רבקה קדרון ז"ל הייתה היוזמת להקמת המרכז הארצי ללקויות למידה. היא האמינה שטיפול מונע, לאחר איתור הלקות ואפיונה, הינו תנאי ראשון לקידומו של התלמיד המתקשה, ולכן פעלה ליצירת שיתוף פעולה בין הגורמים השונים להקמת המרכז.