סדנאות לחדרי מורים

מהעצמה אישית לצמיחה חינוכית
סדנאות ייחודיות לימי ההערכות תשפ"ו

בעידן המאתגר של ימינו, מערכת חינוך מובילה, מכירה בכך כי המפתח להצלחה טמון בטיפוח ההון האנושי.
לצד אתגרי ההוראה המוכרים, צוותי חינוך רבים מתמודדים עם עליה במורכבות הרגשית, הלימודית והחברתית.

אגודת ניצן, עם 60 שנות נסיון בפיתוח תכניות חדשניות להתמודדות עם אתגרים לימודיים, חברתיים ורגשיים מציגה בפניכם סדנאות ייחודיות המותאמות לצרכי מערכת החינוך. 

הסדנאות יעניקו לצוותי החינוך ידע מעשיר, כלים ואסטרטגיות יעילות להתמודדות עם האתגרים המקצועיים והאישיים של ימינו.

הסדנאות המוצעות

B-Friendly  – כיצד להפוך את הכיתה לקבוצה אכפתית ואמפתית? –  בעידן הרשתות החברתיות, ילדים ובני נוער עלולים להתמודד עם הדרה מקבוצות ווטסאפ, מריבות המתגלגלות לרשת, ואף להיות חשופים לתוקפנות, בריונות וחרם.
סדנת B-Friendly תעניק למורים כלים מעשיים לעבודה רגשית-חברתית בכיתה, תוך הפיכת הכיתה לקבוצת שייכות תומכת. הסדנה כוללת סימולציה לעבודה עם תלמידים.

"המורה כמאמן" – קידום שלומות (well Being) של אנשי חינוך – רוצים להפוך את חדר המורים למקום של צמיחה, תמיכה והעצמה? סדנא לחיזוק החוסן של הצוות החינוכי בהתמודדותו עם האתגרים היומיומיים בעבודתו ובחייו ומתן כלים אימוניים ליצירת דיאלוג מקדם עם תלמידים. בסדנא תגלו את הכוח הטמון בגישת האימון הרגשי-קוגניטיבי – שיטת ה -E.C.C שפותחה בניצן.

"לעדכן את המשקפיים שלנו" -מה אם מה שאתם רואים הוא לא כל מה שיש? – סדנא מרגשת, אישית ומקצועית, בה ייצאו המשתתפים למסע קצר של עדכון "המשקפיים" דרכם הם רואים את עצמם ואת תלמידיהם. הסדנא תפתח בסיפור אישי עוצמתי על פער, תסכול, הקשבה עמוקה והבחירה לשנות מבפנים ותכלול תרגילים המחזקים את הקשר עם הילד שמולם ועם הילד שהיו פעם.  

לקבלת מידע נוסף התקשרו או
השאירו פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם
המרכז הארצי
Scroll to Top

איך אפשר לעזור?

יכול לעניין אותך

לקויות למידה

כל ילד עשירי סובל מלקות למידה, ynet

לקות למידה לא משפיעה רק על הצלחה במבחנים, אלא גם על עולמו הרגשי של הילד. איך תזהו שהילד שלכם צריך טיפול – וכיצד תעזרו לו? יונה פליישר, מדריכה ארצית בניצן בטור להורים, ynet

איך לבחור חוגים לילד

איך לבחור חוגים

כמעט כל הורה מכיר את התופעה: הילד מתחיל חוג בהתלהבות, ותוך זמן קצר נמאס לו ממנו והוא מתקשה להתמיד. בכל שנה הוא מצטרף לחוג חדש, פעם תיאטרון ופעם כדורסל, פעם קפוארה ופעם ציור או נגינה – ובכל שנה מחדש פורש אחרי מספר מועט של מפגשים.