מרכז ארצי ת"א

על המרכז

המרכז הארצי של אגודת ניצן מספק מגוון רחב של שירותי אבחון מקצועיים לרבות אבחונים דידקטיים, פסיכודידקטיים, פסיכולוגיים ונוירו-פסיכולוגיים, אבחוני בשלות לכיתה א', מבדקי מוקסו ואבחונים מותאמים לבחינות פסיכומטריות בנוסף, המרכז מציע שירותי ייעוץ והדרכת הורים, אימון הורים בשיטת האימון הרגשי-קוגניטיבי, וכן מרכז רב-תחומי מתקדם לאבחון לקויות למידה והפרעת קשב הפועל בגישה הוליסטית לבניית תכניות טיפול מותאמות אישית. כל השירותים ניתנים במענה אישי ומקצועי, תוך ליווי צמוד להשגת תוצאות מיטביות עבור הילד והמשפחה.

כתובת הסניף:
פנחס רוזן 72 תל אביב
טלפון:
03-5372266
כתובת מייל:
שעות פעילות:
8:00 - 15:00
מנכ"לית ניצן :
ד"ר מלי דנינו
יו"ר ניצן:
עפרה אלול

שירותי הסניף

אבחונים
  • אבחון דידקטי
  • אבחון פסיכודידקטי
  • אבחון פסיכולוגי מורחב לכל הגילאים
  • אבחון GMAT
  • אבחון לבחינה הפסיכומטרית
  • אבחון נוירו-פסיכולוגי
  • מבדק מוקסו
  • אבחון בשלות לכיתה א'
אימון והדרכת הורים
  • אימון הורים בשיטת האימון הרגשי קוגניטיבי (E.C.C)
  • פגישות ייעוץ והדרכה

אימון הורים בשיטת האימון הרגשי קוגניטיבי (E.C.C)

שיטת ה- Emotional Cognative Coaching) E.C.C) היא שיטת אימון ייחודית להורים לילדים עם הפרעת קשב ולקויות למידה אשר פותחה על ידי ד"ר מלי דנינו, מנכ"לית אגודת ניצן. השיטה פועלת בארץ ובעולם מעל לעשור והיא מבוססת מחקר מדעי.
זוהי שיטת התערבות קצרת מועד הממוקדת בהורה והופכת אותו למאמן הטבעי של ילדו, היא מסיטה את המיקוד מהילד כ"פציינט העיקרי" אל עבר ההורה ורווחתו, ומספקת לו את ההזדמנות להתבונן פנימה, להכיר את הכוחות והחולשות שלו ולהבין דפוסי התנהגות בולמים ומעכבים בחייו. מודעות עצמית והגדרת הבעיה מחדש הם שני הכוחות התרפויטיים שבזכותם ההורה מצליח לחולל שינוי משמעותי. השינוי משפיע על מערכות היחסים שלו עם האנשים הסובבים אותו בכלל ועם ילדו בפרט.

למידע נוסף

המרכז המתקדם בארץ לאבחון הפרעת קשב ולקויות למידה ולבניית תכנית טיפול מותאמת אישית

המרכז מספק מענה אישי ומותאם באמצעות צוות רב-תחומי הפועל בגישה הוליסטית ובליווי בייעוץ והדרכת הורים, להשגת תוצאות מיטביות לילד ולהוריו:

  • איתור מוקדם וטיפול מותאם אישית באמצעות צוות מומחים רב-תחומי, בתחום החינוכי והרפואי, תחת קורת גג אחת.
  • ליווי של מנהלת טיפול (Case Manager) לאורך כל התהליך.
  • המשך מעקב ובקרה לאורך זמן

למידע נוסף

לקבלת מידע נוסף התקשרו או
השאירו פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם
המרכז הארצי
Scroll to Top

איך אפשר לעזור?

יכול לעניין אותך

עבודה בשוק החופשי

עבודה בשוק החופשי היא המפתח לשיקום אמיתי

עבור בוגרים עם ליקויי למידה ותחלואה נלוות, היכולת לעבוד באופן נורמטיבי – כלומר להשתלב במקום עבודה רגיל, להשתכר כעובדים מן המניין ולקיים יחסי עובד-מעביד מול המעסיק – משמעותה עמוקה ונרחבת הרבה מעבר למשמעות הכלכלית.

ניצן בצו 8 – האסטרטגיות החינוכיות יורדות לשטח

עפרה אלול, יו"ר ניצ בראיון לדה מרקר: "הפלטפורמות החינוכיות של אגודת ניצן, אשר מכוונות בשגרה לאבחון ולטיפול בלקויות למידה ובהפרעת קשב, "גויסו בצו 8" ומוקדשות בשגרת חירום להעצמת החוסן הנפשי והרגשי של ילדים, בני נוער והורים

בדידות וילדים עם ליקויי למידה

בדידות וילדים עם ליקויי למידה

אחד האירועים הקשים להורה הוא לצפות בילדו המנסה שוב ושוב ליצור קשרי חברות ולשמור עליהם. מאפייניהם של ילדים עם לקויי למידה לא רק מעלים את הסבירות לכך שהם יחושו בדידות, אלא גם יעלו את רמת הקושי שלהם להתמודד עם הרגשות המתלווים לבדידות.