חוגים מגוונים: חוגי זומבה, מחזות זמר, צילום, פוטותראפיה, פילטיס, ספורט, לימודים במכון וייצמן וחוגי העשרה מגוונים.
פעילויות חברתיות: מסיבות, הרצאות מעשירות, סדנאות מגוונות, הפעלות קבוצתיות, משחקים וקבוצות שיח.
טיולים וסיורים: טיולים בארץ ובחו"ל, נופש ובתי מלון, צפייה בהצגות, סיורים במוזיאונים ופעילויות תרבות נוספות.
קבוצות למיומנויות חברתיות: קבוצות מיוחדות לפיתוח מיומנויות חברתיות בהתאמה לצרכים הייחודיים של חברי המועדון.
08-9468988
rehovot@nitzan1.org.il

ד"ר מלי דנינו, מנכ"לית ניצן וג'ני ליטווינסקי, תושבת גשר הזיו בראיון לכאן 11 – על קושי המשפחות שפונו מביתם בעקבות המלחמה, ובעיקר הקושי הרגשי, ההתנהגותי והלימודי בקרב ילדיהם.

מדי יום מתרחשים ברשת מקרי בריונות, הצקות וחרמות, שהילדים שותפים להם או יודעים עליהם, אך אלה כלל אינם מובאים לידיעת ההורים או המורים. הילדים מתמודדים איתם לבדם, מבלי ליידע אף אחד. כיצד נגיע אל הילדים ונתמודד יחד איתם עם הבריונות ברשת?

הילד מתקשה והמורה חושדת שזו לקות למידה? לפני שאתם רצים לאבחון כדאי שתעצרו לעשות סדר. למה לא לעשות אבחון פסיכו-דידקטי למרות המלצת ביה"ס, אילו התאמות מגיעות במבחנים ומה עושים אם מרגישים שהמורה לא מסייעת מספיק?