מודיעין

על הסניף

סניף ניצן מודיעין מציע שירותי אבחון מקיפים כולל אבחונים דידקטיים ופסיכולוגיים לכל הגילאים ובדיקת מוקסו, לצד שיעורי הוראה מתקנת ואסטרטגיות למידה. בנוסף מציע הסניף תכנית להקניית מיומנויות חברתיות לילדים ובני נוער. 

כתובת הסניף:
רח' רכסים, פינת הר דלתון, מכבים
טלפון:
073-7429054
כתובת מייל:
שעות פעילות:
בתיאום מראש
מנהלת הסניף:
בת אל אלפרוביץ
יו"ר הסניף:
רענן ברנר

שירותי הסניף

אבחונים
  • אבחון דידקטי בעברית, אנגלית ומתמטיקה

  • אבחון פסיכו-דידקטי

  • מבדק מוקסו 
  • אבחון למוסדות להשכלה גבוהה ולקראת מבחן פסיכומטרי (כללי, אנגלית ומתמטיקה)

סיוע לימודי
  • הוראה מתקנת בעברית

  • הקניית אסטרטגיות למידה

תכנית B-Friendly לשיפור מיומנויות חברתיות

התכנית מזמנת סיטואציות חברתיות מאתגרות מחיי היומיום של התלמידים ומסייעת להם לחוות חוויה מתקנת של קשרים חברתיים חיוביים, חיזוק תחושת המסוגלות והדימוי העצמי והאמפתיה לאחר. בזכות התכנית יפתחו התלמידים מנגנון השהייה בין רגש לתגובה, ימתנו אימפולסיביות, יפתחו גמישות מחשבתית ואסטרטגיות התמודדות יעילות.
התכנית מיועדת לתלמידי כיתות ג'-ט' ומועברת ע"י מנחים מומחים לעבודה רגשית עם ילדים, שהוכשרו באגודת ניצן. משך התכנית – 12 מפגשים שבועיים

לקבלת מידע נוסף התקשרו או
השאירו פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם
Scroll to Top

איך אפשר לעזור?

יכול לעניין אותך

לקויות למידה

כל ילד עשירי סובל מלקות למידה, ynet

לקות למידה לא משפיעה רק על הצלחה במבחנים, אלא גם על עולמו הרגשי של הילד. איך תזהו שהילד שלכם צריך טיפול – וכיצד תעזרו לו? יונה פליישר, מדריכה ארצית בניצן בטור להורים, ynet

חזרה ללימודים

חזרה ללימודים בתקופה מורכבת

שנת הלימודים החדשה בפתח. באמצעות הכנה נכונה, שיחות פתוחות ותשומת לב לצרכים הרגשיים של ילדיכם, תוכלו להעניק להם את הכוחות המחודשים הדרושים לחזרה מוצלחת לספסל הלימודים.

ADHD

למצוא את החיובי ב-ADHD

מהרגע שבו אנו מקבלים את האבחון כי הילד לוקה בהפרעת קשב  אנחנו עסוקים רק בשלילי: מה הוא לא יצליח לעשות, באיזה מקצועות הוא נכשל וכמה שיחות קיבלנו מהמורה רק השבוע. אבל יש גם דרך אחרת.